ŞCOALA GIMNAZIALĂ ,,NICOLAE STOLERU’’- BAIA

1 DECEMBRIE –ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

 

Sub genericul ”Mândru că sunt român”, în parteneriat cu Primăria Baia și Biblioteca Comunală ”Mihai Gafița” în prezența doamnei primar, Dr. Tomescu Maria, a doamnei Murariu Teodora și a Consilierilor Locali s-a desfășurat o activitate deosebită pentru a sărbători Ziua Națională a României Activitatea a debutat cu evocarea prezentată de domnul director al Școlii  , prof. de istorie, Natu Ioan, ce a menționat importanța acestui eveniment, referindu-se la momentele importante ce au condus la realizarea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Elevii clasei I B,îndrumați de înv. Zaharia Floarea și grupul vocal al școlii, coordonat de prof. Apopei Mirabela și Pavel Alina au impresionat auditoriu printr-un program artistic.

Acest moment încărcat de emoție  a constituit punctul de plecare pentru alte activități specifice: Expoziție de carte și documente istorice la Centru de Documentare și Informare  , bibliotecar, Baciu Neculai,Sesiune de referate și comunicări realizate de elevii claselor a VII-a și a VIII-a ,în număr de 50, sub îndrumarea prof .Natu Ioan, Spînu Constantin, Pavel Alina, Spectacol artistic  și Depunerea de coroane la Monumentul Eroilor.

1 2 3 4 5

 

 

Consilier Educativ,

Înv. Zaharia Floarea